فایل ورد تاثير جاي گزيني ساکاروز با اينولين و ترکيبات حجم دهنده روي ويژگي هاي رئولوژيکي و اندازه ذرات شکلات تلخ کم کالري

لینک دانلود

 فایل ورد تاثير جاي گزيني ساکاروز با اينولين و ترکيبات حجم دهنده روي ويژگي هاي رئولوژيکي و اندازه ذرات شکلات تلخ کم کالري دارای 16 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد تاثير جاي گزيني ساکاروز با اينولين و ترکيبات حجم دهنده روي ويژگي هاي رئولوژيکي و اندازه ذرات شکلات تلخ کم کالري  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد تاثير جاي گزيني ساکاروز با اينولين و ترکيبات حجم دهنده روي ويژگي هاي رئولوژيکي و اندازه ذرات شکلات تلخ کم کالري،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد تاثير جاي گزيني ساکاروز با اينولين و ترکيبات حجم دهنده روي ويژگي هاي رئولوژيکي و اندازه ذرات شکلات تلخ کم کالري :


سال انتشار : 1395

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و صنايع غذايي

تعداد صفحات :16

شکلات مذاب تلخ، تعلیقی متشکل از ذرات غیرچرب، شکر و کاکائو است که در کره کاکائو به عنوان فاز پیوسته پراکنده شده اند، لذا تعیین ویژگی های رئولوژیکی شکلات در تولید محصولی با کیفیت بالا و بافت مناسب بسیار مهم می باشد. توزیع اندازه ذرات نیز یک شاخص کلیدی در ویژگی های رئولوژیکی شکلات است که به طور مستقیم بر پذیرش حسی شکلات موثر است. به همین دلیل در این بررسی تاثیر جای گزینی ساکاروز با یک ترکیب پری بیوتیک (اینولین) و دو ماده حجم دهنده (پلی دکستروز و مالتودکسترین) در نسبت های متفاوت (0-100) و سوکرالوز (به عنوان شیرین کننده) بر برخی ویژگی های رئولوژیکی شکلات تلخ پری بیوتیک مورد بررسی قرار گرفت. پاسخ های به دست آمده حاکی از آن بود که همه نمونه های شکلات دارای ویژگی تیکسوتروپیک بوده و رفتار شبه پلاستیک از خود نشان دادند. از بین مدل های ریاضی ارزیابی شده جهت پیشگویی ویژگی های رئولوژیکی شکلات، مدل کاسون مناسب ترین مدل برای این منظور تشخیص داده شد. جای گزینی ساکاروز تاثیر کمی بر ویژگی های ویسکوالاستیک نمونه ها داشت و گرانروی نمونه ها مستقل از زمان بود. اندازه ذرات نمونه های تولیدی نیز گرچه از نمونه تجاری بیشتر بود، اما زیر آستانه چشایی بود.
كلید واژه: شکلات تلخ کم کالری، اینولین، پلی دکستروز، مالتودکسترین، ویژگی های رئولوژیکی، اندازه ذرات

توضیحات بیشتر