فایل ورد اثر اسيد استئاريک بر خواص حرارتي، سدکنندگي و مورفولوژي فيلم هاي خوراکي بر پايه ثعلب

لینک دانلود

 فایل ورد اثر اسيد استئاريک بر خواص حرارتي، سدکنندگي و مورفولوژي فيلم هاي خوراکي بر پايه ثعلب دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد اثر اسيد استئاريک بر خواص حرارتي، سدکنندگي و مورفولوژي فيلم هاي خوراکي بر پايه ثعلب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد اثر اسيد استئاريک بر خواص حرارتي، سدکنندگي و مورفولوژي فيلم هاي خوراکي بر پايه ثعلب،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد اثر اسيد استئاريک بر خواص حرارتي، سدکنندگي و مورفولوژي فيلم هاي خوراکي بر پايه ثعلب :


سال انتشار : 1395

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و صنايع غذايي

تعداد صفحات :14

هدف از این تحقیق بررسی امکان تولید فیلم خوراکی از ثعلب است که با استفاده از کاربرد اسید استئاریک به عنوان ماده چرب در ساختار آن، خصوصیات آبگریزی فیلم مورد نظر بهبود یافته است. در نهایت خصوصیات مکانیکی، حرارتی، تغییرات رنگ و نفوذپذیری فیلم ها نیز مورد ارزیابی قرار گرفته است. به این منظور فیلم های مرکب خوراکی از ثعلب، اسید استئاریک، و توئین (tween 80) 80 به صورت امولسیون با استفاده از اولترا توراکس تهیه شد. نفوذپذیری بخار آب فیلم های امولسیونه با افزودن اسید چرب کاهش می یابد. همچنین نفوذپذیری به اکسیژن فیلم های امولسیون شده کمتر از فیلم شاهد ثعلب بود اما این تفاوت در غلظت های بالای اسید استئاریک معنی دار نبود. میکروسکوپ الکترونی روبشی نیز برای تحلیل ریزساختار فیلم ها استفاده گردید. در نهایت، کالریمتری روبشی افتراقی نشان داد که دمای انتقال شیشه ای فیلم ثعلب در حدود -12 درجه سانتی گراد می باشد و بطور قابل توجهی تحت تاثیر غلظت اسید استئاریک است.
كلید واژه: اسید استاریک، ثعلب، خواص حرارتی، خواص سدکنندگی، فیلم خوراکی، میکروسکوپ الکترونی روبشی

توضیحات بیشتر