فایل ورد بهينه سازي توليد امولسيون روغن پوست پرتقال- موسيلاژ دانه به با استفاده از RSM و بررسي پايداري پودر ريزپوشاني شده حاصل

لینک دانلود

 فایل ورد بهينه سازي توليد امولسيون روغن پوست پرتقال- موسيلاژ دانه به با استفاده از RSM و بررسي پايداري پودر ريزپوشاني شده حاصل دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد بهينه سازي توليد امولسيون روغن پوست پرتقال- موسيلاژ دانه به با استفاده از RSM و بررسي پايداري پودر ريزپوشاني شده حاصل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد بهينه سازي توليد امولسيون روغن پوست پرتقال- موسيلاژ دانه به با استفاده از RSM و بررسي پايداري پودر ريزپوشاني شده حاصل،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد بهينه سازي توليد امولسيون روغن پوست پرتقال- موسيلاژ دانه به با استفاده از RSM و بررسي پايداري پودر ريزپوشاني شده حاصل :


سال انتشار : 1395

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و صنايع غذايي

تعداد صفحات :13

هدف این پژوهش استفاده از روش سطح پاسخ به منظور رسیدن به امولسیون بهینه روغن پوست پرتقال، موسیلاژ دانه به (QSM1) و مالتودکسترین (MD2)، و استفاده از این امولسیون در فرایند ریزپوشانی این روغن بود. بدین منظور و به هدف رسیدن به یک امولسیون پایدار، اثر سه متغیر مستقل شامل مقدار روغن پوست پرتقال (25-15 % وزنی/وزنی)، نسبت (0.015-0.02) QSM/MD و مقدار ماده جامد (35-25%) (QSM+MD) وزنی/وزنی) بر سه متغیر وابسته شامل اندازه قطرات امولسیون، اندیس کرمی شدن و ویسکوزیته بررسی شد. امولسیون بهینه بدست آمده (شامل مقدار ماده جامد 25%، 0.02QSM/MD و مقدار روغن پوست پرتقال %25) به روش انجمادی خشک، و به منظور بررسی پایداری آن در طول دوره نگهداری به مدت 6 هفته در سه دما 4، 25، 42 درجه سانتی گراد قرار گرفت. نتایج بدست آمده نشان داد که خصوصیات رئولوژیکی QSM به ویژه ویسکوزیته آن بیشترین تاثیر را بر پایداری و خصوصیات امولسیون ها داشته و این موسیلاژ حتی در مقادیر خیلی پایین نیز قادر به تولید امولسیون هایی کاملا پایدار در طول زمان است. همچنین نتایج نشان دادند که نمونه های ریزپوشانی شده به طور معناداری نسبت به نمونه های شاهد نیمه عمر و سرعت رهایش پایین تری داشتند.
كلید واژه: موسیلاژ بهدانه، روغن پوست پرتقال، ریزپوشانی، RSM

توضیحات بیشتر