فایل ورد بررسي تاثير پوشش هاي خوراکي با پايه زانتان، کربوکسي متيل سلولز و آلژينات سديم بر ميزان افزايش ماندگاري نان باگت

لینک دانلود

 فایل ورد بررسي تاثير پوشش هاي خوراکي با پايه زانتان، کربوکسي متيل سلولز و آلژينات سديم بر ميزان افزايش ماندگاري نان باگت دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد بررسي تاثير پوشش هاي خوراکي با پايه زانتان، کربوکسي متيل سلولز و آلژينات سديم بر ميزان افزايش ماندگاري نان باگت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد بررسي تاثير پوشش هاي خوراکي با پايه زانتان، کربوکسي متيل سلولز و آلژينات سديم بر ميزان افزايش ماندگاري نان باگت،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد بررسي تاثير پوشش هاي خوراکي با پايه زانتان، کربوکسي متيل سلولز و آلژينات سديم بر ميزان افزايش ماندگاري نان باگت :


سال انتشار : 1395

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و صنايع غذايي

تعداد صفحات :12

در این تحقیق به منظور بررسی تاثیر استفاده از پوشش های خوراکی در به تاخیر انداختن میزان بیاتی نان باگت، از سه نوع فرمولاسیون حاوی سه هیدروکلوئید آلژینات سدیم، کربوکسی متیل سلولز و زانتان به همراه روغن آفتاب گردان، گلیسرین، آب، نشاسته و سوربات پتاسیم برای پوشش دهی نان های باگت استفاده شده و تاثیر پوشش های فوق بر روند کند شدن بیاتی در روزهای اول، دوم و سوم پس از پخت مورد بررسی قرار گرفت. بر اساس نتایج حاصله پوشش های فوق قادر به حفظ تازگی نمونه های نان پس از گذشت یک روز از پخت به حد تازگی نان پخته شده [شاهد] بودند. پس از دو روز نگهداری نمونه های پوشش داده شده با آلژینات سدیم و زانتان در به تاخیر انداختن بیاتی مشابه یکدیگر عمل نموده و پس از سه روز نگهداری کلیه پوشش ها از نظر میزان بیاتی تفاوت معنی داری با نمونه شاهد پس از سه روز ماندگاری نداشتند.
كلید واژه: بیاتی، پوشش خوراکی، زانتان، آلژینات سدیم، کربوکسی متیل سلولز

توضیحات بیشتر