فایل ورد اثر صمغ هيدروکسي پروپيل متيل سلولز و آنزيم ترانس گلوتاميناز ميکروبي بر خصوصيات فارينوگرافي و کيفي ماکاروني بدون گلوتن دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد اثر صمغ هيدروکسي پروپيل متيل سلولز و آنزيم ترانس گلوتاميناز ميکروبي بر خصوصيات فارينوگرافي و کيفي ماکاروني بدون گلوتن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد اثر صمغ هيدروکسي پروپيل متيل سلولز و آنزيم ترانس گلوتاميناز ميکروبي بر خصوصيات فارينوگرافي و کيفي ماکاروني بدون گلوتن،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد اثر صمغ هيدروکسي پروپيل متيل سلولز و آنزيم ترانس گلوتاميناز ميکروبي بر خصوصيات فارينوگرافي و کيفي ماکاروني بدون گلوتن :
سال انتشار : 1395
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و صنايع غذايي
تعداد صفحات :13
سلیاک عدم تحمل فرد در تمام طول عمر به بخش پروتئینی از گلیادین گندم، پرولامین چاودار، هوردئین جو و احتمالا آویدین یولاف است. چالشهای فراوانی برای فرمولاسیون و تولید نان و ماکارونی بدون گلوتن وجود دارد. زیرا گلوتن به عنوان پروتئین ساختار دهنده این محصولات است. بنابراین هدف از این پژوهش بررسی اثر صمغ هیدروکسی پروپیل متیل سلولز (HPMC) و آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی(MTGase) بر خصوصیات فارینوگرافی خمیر و کیفیت ماکارونی بدون گلوتن بود. بدین منظور صمغ HPMCدر سه سطح 1%، 1.5% و 2% و MTGase در سه سطح 0.3%، 0.5%، 0.7% به فرمولاسیون اضافه شدند. نتایج نشان داد که افزودن صمغ HPMC وآنزیم MTGase در فرمولاسیون موجب افزایش مدت زمان توسعه خمیر، کاهش درجه نرم شدن خمیر، کاهش افت پخت و چسبندگی ماکارونی می شود. علاوه بر این HPMC موجب افزایش جذب آب، افزایش مدت زمان پایداری خمیر و رطوبت ماکارونی گردید. در حالی که آنزیم MTGase تاثیر معناداری بر این پارامترها نداشت. همچنین نتایج آزمون رنگ سنجی نشان داد افزودن صمغ HPMC و MTGase تاثیر معناداری بر روی رنگ ماکارونی ندارد (P>0.05). در نهایت بر اساس نتایج ارزیابی حسی ماکارونی حاوی HPMC %2 و 0.7% آنزیم MTGase امتیاز بالاتری را از نظر بافت و پذیرش کلی در مقایسه با نمونه شاهد بدست آورد.
كلید واژه: سلیاک، ماکارونی بدون گلوتن، هیدروکسی پروپیل متیل سلولز، آنزیم ترانس گلوتامیناز
- فایل ورد مديريت بهره وري پايدار از منابع آب زيرزميني دشت مه ولات | WORD
- فایل ورد بررسي تاثير نانو ولاستونيت، پليمرهاي پلي اتيلن سنگين و پلي وينيل کلرايد و ساختار تخته بر مقاومت به آتش تخته خرده چوب ساخته شده از ساقه فلفل و خرده چوب صنعتي | WORD
- فایل ورد بررسي تاثير پوشش هاي خوراکي با پايه زانتان، کربوکسي متيل سلولز و آلژينات سديم بر ميزان افزايش ماندگاري نان باگت | WORD
- فایل ورد عملکرد گياه جو و اجزاء آن در شرايط آبياري با آبهاي نامتعارف | WORD
- فایل ورد کاربرد روش صوتي براي برآورد سفتي ميوه کيوي در مدت نگهداري | WORD
- فایل ورد مقايسه الگوي آبشستگي و رسوبگذاري سازه هاي آبشکن و صفحات مثلثي شکل در قوس ملايم 90 درجه تحت تاثير اعداد فرود متفاوت | WORD
- فایل ورد بررسي ويژگي هاي مکانيکي چندسازه پلي اتيلن سنگين بازيافتي و پسماند توليد فورفورال از باگاس | WORD