فایل ورد بررسي اثر هم افزايي هموکتانت ها با امولسيفايرها بر خصوصيات تکنولوژيکي، تصويري و حسي نان نيمه حجيم دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فایل ورد بررسي اثر هم افزايي هموکتانت ها با امولسيفايرها بر خصوصيات تکنولوژيکي، تصويري و حسي نان نيمه حجيم کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد بررسي اثر هم افزايي هموکتانت ها با امولسيفايرها بر خصوصيات تکنولوژيکي، تصويري و حسي نان نيمه حجيم،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن فایل ورد بررسي اثر هم افزايي هموکتانت ها با امولسيفايرها بر خصوصيات تکنولوژيکي، تصويري و حسي نان نيمه حجيم :
سال انتشار : 1395
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و صنايع غذايي
تعداد صفحات :13
امروزه کاربرد افزودنی ها یکی از مناسب ترین راهکارهای بهبود کیفیت محصولات صنایع پخت از جمله تقویت شبکه گلوتنی، ایجاد نرمی و یکنواختی بافت و به تعویق انداختن بیاتی است که در نتیجه آن نان با ماندگاری بالا و بازارپسندی مطلوب تولید خواهد شد. از این رو هدف از انجام این پژوهش بررسی تاثیر هم افزایی امولسیفایرهای داتم، سدیم استئاروئیل 2-لاکتیلات و E471 در سطح 0.2 درصد و هموکتانت های پلی پروپیلن گلایکول، گلیسیرین و پلی سوربات 60 درسطح 0.5 درصد در مقایسه با نمونه شاهد (فاقد افزودنی) بر خواص کمی و کیفی نان بربری نیمه حجیم بود که جهت ارزیابی میزان تخلخل و مولفه های رنگی پوسته تکنیک پردازش تصویر و نرم افزار ImageJ استفاده گردید. نتایج نشان داد که افزودن ترکیبی از امولسیفایرها و هموکتانت ها سبب افزایش میزان حجم مخصوص، تخلخل، امتیاز پذیرش کلی و بهبود مولفه های رنگی نمونه های تولیدی در مقایسه با نمونه شاهد گردید. این در حالی بود که از میزان سفتی نان به طور معنی داری در سطح 5 درصد کاسته شد. هم چنین نتایج گویای برتری امولسیفایر سدیم استئاروئیل 2 -لاکتیلات نسبتE471 و هموکتانت پلی پروپیلن نسبت گلیسیرین و پلی سوربات 60 بود. در نهایت بر اساس نتایج حاصله مشخص گردید که اثر هم افزایی امولسیفایرهای داتم و سدیم استئاروئیل 2 -لاکتیلات در سطح 0.2 درصد و هموکتانت پلی پروپیلن در سطح 0.5 درصد بیش از سایرین بود به طوری که منجر به تولید محصولی با کمیت و کیفیت عالی و قابل عرضه به بازار شد.
كلید واژه: هم افزایی، امولسیفایر، هموکتانت، بافت، مولفه های رنگی
- فایل ورد تيمار آرد پوسته برنج با اسيد استيک، جايگزين سازگارکننده MAPE در چندسازه پلي اتيلن سنگين و آرد پوسته برنج | WORD
- فایل ورد تعيين شرايط بهينه با روش سطح پاسخ و مقايسه دو روش شبکه عصبي و رگرسيون در خشک کردن سيب زميني پرتوديده با اشعه گاما | WORD
- فایل ورد اثر پيش ماده سنتز نانوذرات اکسيدروي به روش هيدروترمال بر ساختار و خواص فيزيکي چوب صنوبر | WORD
- فایل ورد بررسي رفتار وابسته به زمان سس مايونز کم چرب تهيه شده با صمغ قدومه شهري و کنسانتره پروتئين آب پنير | WORD
- فایل ورد تاثير ابعاد بسته بندي بر رضايت و درگيري ذهني خريد مشتريان با تاکيد بر نقش ميانجي نگرش آنان نسبت به بسته بندي | WORD
- فایل ورد بررسي خواص مکانيکي و مقاومت در برابر پوسيدگي چوب اصلاح شده با مالئيک انيدريد و متيل متاکريلات | WORD
- فایل ورد بررسي تغييرات مکاني شاخصهاي کيفي آب زيرزميني دشت دزفول با استفاده از زمين آمار | WORD