فایل ورد خصوصيات فيزيکوشيميايي و رئولوژيکي کنسانتره ازگيل وحشي

لینک دانلود

 فایل ورد خصوصيات فيزيکوشيميايي و رئولوژيکي کنسانتره ازگيل وحشي دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد خصوصيات فيزيکوشيميايي و رئولوژيکي کنسانتره ازگيل وحشي  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد خصوصيات فيزيکوشيميايي و رئولوژيکي کنسانتره ازگيل وحشي،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد خصوصيات فيزيکوشيميايي و رئولوژيکي کنسانتره ازگيل وحشي :


سال انتشار : 1395

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و صنايع غذايي

تعداد صفحات :12

میوه ازگیل وحشی (Mespilus germanica) سرشار از قندها و اسیدهای آلی می باشد. در این پژوهش، کنسانتره ازگیل وحشی در چهار غلظت 14، 28، 42 و 56 درصد (درجه بریکس) تهیه و خواص فیزیکوشیمیایی شامل pH، اسیدیته، چگالی و رنگ، و خواص رئولوژیکی (در دماهای 20، 30، 40، 50، 60 و 70 درجه سانتی گراد) آن مورد مطالعه قرار گرفت. pH نمونه ها در محدوده 3.37 تا 3.62 و اسیدیته آنها بر حسب اسید سیتریک در محدوده 1.05 تا 3.90 درصد تعیین گردید. چگالی نمونه غلیظ (56%) برابر 1277kg/m3 بدست آمد. رنگ نمونه ها با روش پردازش تصویر آنالیز و شاخص های تصویر شامل L*، a* و b* برای نمونه با غلظت 56% به ترتیب برابر 20.54، 1.69 و 1.36 بدست آمد. با افزایش غلظت، نمونه ها تیره تر شده و شاخص L* کاهش یافت. کنسانتره مورد نظر در تمامی غلظت ها رفتار نیوتنی از خود نشان داد و با افزایش غلظت ویسکوزیته افزایش یافت. همچنین با افزایش دما از 20 به 70 درجه سانتی گراد، ویسکوزیته کنسانتره (56%)، از 2517 به 223 میلی پاسکال ثانیه کاهش یافت. همچنین مقدار انرژی فعال سازی در محدوده 9.59 تا 43.39kJ/mol K بدست آمد.
كلید واژه: ازگیل، انرژی فعال سازی، چگالی، رئولوژی، ویسکوزیته

توضیحات بیشتر