فایل ورد بررسي ويژگي هاي شيميايي و ميکروبيولوژيکي ماست تغليظ شده تولوق و توربا در مدت نگهداري

لینک دانلود

 فایل ورد بررسي ويژگي هاي شيميايي و ميکروبيولوژيکي ماست تغليظ شده تولوق و توربا در مدت نگهداري دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد بررسي ويژگي هاي شيميايي و ميکروبيولوژيکي ماست تغليظ شده تولوق و توربا در مدت نگهداري  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد بررسي ويژگي هاي شيميايي و ميکروبيولوژيکي ماست تغليظ شده تولوق و توربا در مدت نگهداري،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد بررسي ويژگي هاي شيميايي و ميکروبيولوژيکي ماست تغليظ شده تولوق و توربا در مدت نگهداري :


سال انتشار : 1395

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و صنايع غذايي

تعداد صفحات :14

ماست های کیسه ای تولوق و توربا نوعی ماست تغلیظ شده سنتی هستند که از شیر گاو، گوسفند و بز در برخی از مناطق ایران از جمله آذربایجان تولید می شوند. در این تحقیق ماست های تغلیظ شده سنتی به صورت نگهداری در کیسه تولوق، توربا و بسته بندی شده پلی اتیلنی به همراه ماست معمولی به عنوان نمونه کنترل مورد ارزیابی قرار گرفتند. ویژگی های شیمیایی مورد بررسی در این تحقیق شامل pH، اسیدیته، میزان ماده خشک، چربی و پروتئین بودند. همچنین نمونه ها از جنبه های باکتری های آغازگر مانند استرپتوکوکوس سالیواریوس زیرگونه ترموفیلوس و لاکتوباسیلوس دلبروئکی زیرگونه بولگاریکوس، میکروب های آلودگی پس از فرایند مانند کلیفرم ها، سرماگراها، کپک و مخمرها و میکروب های بیماری زا مانند استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کلی مورد ارزیابی قرار گرفتند. در ماست های آنالیز شده میزان(3.89-4.56) pH ، اسیدیته ( 0.94-1.70درصد اسید لاکتیک)، ماده خشک (12.5-37.5%)، چربی (2.9-17.9%) و پروتئین (3.7-12.5%) بودند. شمارش باکتری های آغازگر در طی زمان نگهداری کاهش یافت. همچنین در طی زمان نگهداری شمارش استرپتوکوکوس ترموفیلوس بیشتر از لاکتوباسیلوس بولگاریکوس بود. در طول مدت زمان نگهداری نمونه ها شمارش باکتری های سرماگرا، کپک ها و مخمرها افزایش یافت ولی تعداد باکتری های کلیفرم، استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کلی هیچ تغییری نکرد. نتایج نشان داد که ماست تولوق علاوه بر ویژگی های تغذیه ای و کیفیت میکروبیولوژیکی مطلوب دارای زمان ماندگاری بالایی نیز می باشد و می تواند به عنوان یک محصول لبنی با ارزش معرفی شود.
كلید واژه: ماست تغلیظ شده، تولوق، توربا، ویژگی های شیمیایی و میکروبیولوژیکی

توضیحات بیشتر