فایل ورد شناسايي و تعيين درصد آلودگي به قارچهاي بذرزاد سويا (.Glycine max L. Merr) در استان گلستان و رابطه آنها با كيفيت بذرهاي توليد شده در اين منطقه

لینک دانلود

 فایل ورد شناسايي و تعيين درصد آلودگي به قارچهاي بذرزاد سويا (.Glycine max L. Merr) در استان گلستان و رابطه آنها با كيفيت بذرهاي توليد شده در اين منطقه دارای 18 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد شناسايي و تعيين درصد آلودگي به قارچهاي بذرزاد سويا (.Glycine max L. Merr) در استان گلستان و رابطه آنها با كيفيت بذرهاي توليد شده در اين منطقه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد شناسايي و تعيين درصد آلودگي به قارچهاي بذرزاد سويا (.Glycine max L. Merr) در استان گلستان و رابطه آنها با كيفيت بذرهاي توليد شده در اين منطقه،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد شناسايي و تعيين درصد آلودگي به قارچهاي بذرزاد سويا (.Glycine max L. Merr) در استان گلستان و رابطه آنها با كيفيت بذرهاي توليد شده در اين منطقه :




نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم و تحقيقات بذر ايران

تعداد صفحات :18

لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
كلید واژه: ویژگی های گیاهچه ای، سرخارگل، كیفیت بذر، مولفه های جوانه زنی

توضیحات بیشتر